Schoongoed was en strijkservice
Dé wasserij voor particulieren

Zorginstellingen werken steeds vaker met streepjescodes die op kosten van de bewoner in elk stuk textiel worden aangebracht. Elk stuk textiel dat u inlevert om te laten wassen, wordt na het wasproces door de fabriekswasserij gescand. Zo is bekend van wie het textiel is, hoe oud dit textiel is (in geval van schade), hoe vaak dit textiel al door de wasserij gewassen is en de kosten per ingeleverd item.

Schoongoed was- en strijkservice werkt niet met labels. Uw wasgoed wordt door ons gesorteerd op het soort was (wit/bont/fijn) en in een persoonlijk wasnet gedaan. Na het was- en droogproces vouwen wij uw wasgoed tot nette stapels, verpakken het in een schone plastic zak en doen het terug in uw persoonlijke, gedesinfecteerde wastas. Pas dan wordt uw wasgoed door ons gewogen. Alle gewogen kilo’s worden na een maand opgeteld en dan wordt hiervan een factuur gemaakt.

Ons doel is om mensen te ontzorgen. Niet alleen de oudere die hulp nodig heeft bij het wassen en strijken, maar ook de familie, de mantelzorgers. Want door alle wijzigingen op zorggebied komen er al meer dan genoeg taken bij deze groepen te liggen. En één ding staat als een paal boven water; ouderen vinden het heerlijk als er mensen over de vloer komen. Laat er dan ook tijd zijn voor gezelligheid. Voor een kop koffie of voor een uitje in de omgeving.

Contact

Adres:
Weinmakkerij 8
9284 SH Augustinusga

E-mail:
info@schoongoed.nl

Telefoon:
0512-729052