Schoongoed was en strijkservice
Dé wasserij voor particulieren

Wasserij

In onze wasserij werken wij met professionele apparatuur met capaciteit om ook groter wasgoed te kunnen wassen en drogen. Bijvoorbeeld dekens, dekbedden en slaapzakken. Voor een huishoudmachine zijn deze stukken vaak veel te groot. Verder is onze wasserij klein maar effectief en volgens de wettelijke eisen ingericht. Wij zijn TCT-gecertificeerd en kunnen daardoor textielwaren met de juiste kennis en zorg behandelen.

De routing is makkelijk: nieuwe klanten ontvangen van ons een duidelijk herkenbare wastas, waarin vuil wasgoed kan worden aangeleverd of door ons wordt opgehaald. In de wasserij wordt het wasgoed per klant gesorteerd, gewassen en gedroogd. Omdat wij werken met wasnetten is het labelen van uw wasgoed niet nodig. Wij vouwen het wasgoed tot nette stapels en verpakken het in een schone plastic zak. Vervolgens gaat het terug in de wastas die eerst door ons volledig is gedesinfecteerd. En natuurlijk kan wasgoed ook gestreken worden als u dat wilt. Het wasgoed is binnen enkele werkdagen weer bij u terug en kan zo de kast in. Netjes, voordelig en makkelijk.

Prijzen

Schoongoed was- en strijkservice werkt met aparte prijslijsten voor wassen en strijken. Wasgoed wordt berekend tot 5 kg. en dan het meerdere tot 10 kg. en zo verder. Groot textiel kent stuksprijzen. Hetzelfde geldt voor strijkgoed; ook hiervoor gelden prijzen per stuk. Zo is het direct duidelijk wat de kosten zijn. De prijzen zelf zijn inclusief BTW, marktconform en in sommige gevallen zelfs nog voordeliger. 

 

Contact

Adres:
Weinmakkerij 8
9284 SH Augustinusga

E-mail:
info@schoongoed.nl

Telefoon:
0512-729052